Det här är Zezzo

Sängar av hög kvalitet till schyssta priser

Om Zezzo

Zezzo beds är ett nytt varumärke i mellanprissegmentet.

Zezzo erbjuder svenska handtillverkade sovrumsprodukter till hög kvalité för pengarna.

– Alla ska ha råd att sova gott.

Tillverkning

Zezzo tillverkar sängar och sovrumsprodukter i sin egna fabrik i Hallstahammar. Här arbetar skickliga sängmakare med mångårig erfarenhet av sängtillverkning. I vår fabrik värderas hantverket högt. Vi kombinerar traditionella gedigna tillverkningsmetoder med de senaste utvecklade materialen på marknaden. Sängarna är helt handgjorda med stor precision och omtanke där varje detalj är lika viktig och välarbetad.

Design

Vi tillbringar många timmar under våra liv i sängen och i sovrummet, därför lägger vi mycket fokus på både sängens utseende och komfort. Invändigt ser vi till att sängen har hög kvalité för att ge er den bästa sovkomforten. Utvändigt är möbeltyget och sängtillbehör valbart för att få er personliga stil i sovrummet. Varje sömnad och detalj är uträknad för att ge en funktion och högre kvalité, en kombination med utseendet. Vi strävar efter att erbjuda de mest prisvärda svensktillverkade sängarna, både utseendemässigt och funktionellt. Våra sängar ska ge dig de bästa förutsättningarna till att din kropp ska få den vila och sömn den behöver samtidigt som de ska vara en snygg möbel som sovrummet byggs upp kring. Zezzo vill lyfta fram sängen som en av de viktigaste möbler som finns i ett hem.

Kvalitet & Garanti

Vi har fabrik, syavdelning, kontor och showroom under samma tak. Därför kan vi säkerhetsställa god kvalité.

Vi säkerhetsställer varje del i processen och arbetar med noga utvalda samarbetsparter som förser oss med bra varor. Varje ny sängmodell genomgår grundliga beprövningar i testfabriker innan de godkänns och släpps ut på marknaden. När sängen är klar kontrolleras den noga innan den går ut från vår fabrik. I många fall kör vi även sängen själva hela vägen till ert sovrum för ge det bästa kundbemötandet på marknaden.

Hållbarhet

Hållbarhet är en självklarhet när vi pratar om kvalitet. Sängarna vi tillverkar ska hålla för många påfrestningar under många år framöver. Därför har vi stabila svenska robusta träramar som grund och fjädersystem från svenska grossister. Våra underleverantörer garanterar hållbarheten, därför är det möjligt för oss att ge en garanti på 25 år mot fjäder och rambrott.

Teknik

På Zezzo strävar vi efter att ständigt utvecklas, vi studerar sambandet mellan god sömn och materialval. Med hjälp av modern teknik och nya material hittar vi innovativa lösningar som kan göra ditt sovrum till något utöver det vanliga. Vi bygger sängar som främjar din kropps välmående och bidrar till en hälsosam sömn samt en behaglig miljö i sovrummet. Vi är experter på sängar och gör allt i vår makt för att en säng från oss på Zezzo ska få ert förtroende.